Familie Historie

Min familie kunne have været en meget fin familie i følge de historier der er gået fra generation til generation. Min oldermor Petrine skrev i sin livshistorie; " Min forfader Johan var en meget fin mand, men giftede sig med sin tjenestepige og måtte give afkald på sin titel. Han fik lov til at tage navn efter et af sine slotte.

Er det virkelig sandt? Jeg har ikke været i stand til at finde ud af det. Familien har forsøgt at finde ud af navnets oprindelse.

Kom det fra et slot? Eller fik vi det fra en tysk landsby eller den tjekkiske by Olomouc?

Jeg har hørt om et slot i Østrig der skulle hedde Olmütz og hvor en berømt Marquis sad fanget.

En anden forbindelse kunne muligvis være en maler ved navn Wenzel von Olmütz.

Navnet Olmütz er fra min mors side. Min mors fætter, Frank Olmütz Nielsen, lavede stamtræet og jeg har lavet mange tilføjelser dertilsammen med alle de informationer jeg har modtaget af andre slægtninge.

Hvis nogen kender noget til et slot i Østrig eller en tysk by ved navn Olmütz/Olomouc, så kontakt mig. Jeg vil også gerne kontaktes hvis du kender nogen ved navn Olmütz/Olomouc.

Jeg har fundet nogle slægtninge i U.S.A og i Danmark. De har alle givet mig værdifulde oplysninger og jeg er dem meget taknemlig.

Jeg mangler stadig meget information, og som man kan se på stamtræet, er der stadig mange personer der skal findes. Kender du nogle af disse personer, så kontakt mig..

Som jeg skrev før, så har min oldemor skrevet sin livshistorie. Den kan du læse her..